Kalbėtis skubėti

Privatumas

Šioje svetainėje mes nesaugome jokių asmens duomenų.

Visi toliau pateikiami tekstai yra teisinis tekstas, kuris trumpai sako, kad „ChatRush.Com“ mes neužtikriname jokių asmens duomenų.


Pradinė šio puslapio versija yra ispanų kalba.

Be to, galime parodyti automatiškai išverstą originalios šio puslapio versijos versiją. Galite pamatyti pradinį puslapį here. Kilus ginčui, galiojanti versija yra šio puslapio ispanų kalba.


www.chatrush.com, siekiant apsaugoti individualias teises, ypač susijusias su automatizuotu gydymu, ir norą būti skaidriu su vartotoju, nustatė politiką, apimančią minėtų gydymų rinkinį, pastarojo siekiamus tikslus, teisėtumą iš jų ir priemonės, kuriomis naudotojas gali naudotis savo teisėmis.

Navigacija šioje svetainėje reiškia visišką šių nuostatų ir naudojimo sąlygų pripažinimą. Slapukų naudojimas bus priimtas. Jei nesutinkate, siųskite el. Laišką naudodami kontaktinę formą.

Atnaujinta šios privatumo politikos versija yra vienintelė, taikoma tinklavietės naudojimo metu, kol yra kita versija, pakeisianti ją.

Daugiau informacijos apie asmens duomenų apsaugą kviečiame apsilankyti AEPD (Ispanijos duomenų apsaugos agentūra) svetainėje https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php

Duomenų rinkimas

Jūsų duomenis renka TURĖTOJAS.

Asmens duomenys nurodo visą informaciją, nurodytą nustatytam ar identifikuojamam fiziniam asmeniui (nukentėjusiam asmeniui). Tai suprantama kaip asmuo, kuris gali būti identifikuojamas tiesiogiai arba netiesiogiai, ypač atsižvelgiant į vardą, identifikacijos numerį (ID, NIF, NIE, pasą) arba vieną ar daugiau specifinių jų fiziniam, fiziologiniam tapatumui būdingų elementų. , genetinė, psichinė, ekonominė, kultūrinė ar socialinė.

Paprastai surinkti duomenys yra: Vardas ir pavardė, adresas, el. Paštas, telefono numeris, gimimo data, duomenys, susiję su mokėjimo priemonėmis. Gali būti renkami kiti duomenų tipai, o vartotojas informuojamas.

Kokiais tikslais tvarkomi jūsų asmens duomenys?

Asmens duomenų, kuriuos galima surinkti, tvarkymo tikslas - naudoti juos daugiausia TURĖTOJU, kad galėtumėte tvarkyti savo santykius su jumis, pasiūlyti produktus ir paslaugas pagal jūsų interesus, pagerinti savo naudotojų patirtį ir, jei reikia, gydyti prašymų, užsakymų ar užsakymų. Verslo profilis bus sukurtas remiantis pateikta informacija. Pagal šį profilį nebus priimami automatiniai sprendimai.

Pateikti duomenys bus saugomi tol, kol bus palaikomi komerciniai santykiai, su sąlyga, kad suinteresuotoji šalis neprašo jo ištrinti arba per metus, kurių reikia teisiniams įsipareigojimams įvykdyti.

Jie bus užregistruoti kliento rinkmenoje, o jų apdorojimas bus užregistruotas TITULAR gydymo procedūrose (iki 2018 m. Gegužės 25 d. Jis taip pat galėtų būti įtrauktas į bylą, parengtą su AEPD registruotais asmens duomenimis) Duomenų apsauga) arba atitinkamos autonominės bendruomenės kompetentinga institucija).

Koks yra duomenų tvarkymo teisėtumas?

Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra:

- teisingas sutarties įvykdymas arba įvykdymas

- teisėtas TURĖTOJO interesas

Kuriems gavėjams duomenys bus perduodami?

Naudotojo asmeniniai duomenys galiausiai gali būti perduoti trečiosioms šalims, susijusioms su savininku, pagal sutartį, kad galėtų atlikti užduotis, būtinas jūsų sąskaitos kaip kliento valdymui ir nereikalaujant suteikti leidimo.

Taip pat, kai turi būti pranešta valdžios institucijoms, jei vartotojas ėmėsi veiksmų, prieštaraujančių Įstatymui, arba pažeidė teisinio pranešimo turinį.

Naudotojo duomenys gali būti perduoti kitoms grupės įmonėms, jei tokių yra, vidaus administraciniams tikslams, kurie galėtų apimti tokių duomenų tvarkymą.

Naudotojo asmens duomenys gali būti perduoti trečiajai šaliai arba tarptautinei organizacijai, tačiau jis turi būti informuotas apie tai, kada vyksta šis perdavimas, ir apie tos pačios ir gavėjo sąlygas.

Kai tam tikri duomenys yra reikalingi norint pasiekti konkrečias svetainės funkcijas, savininkas tokį privalomą nurodys duomenų rinkimo iš vartotojo metu.

sausainiai

Naršydami šią svetainę, svetainės, kurioje yra atitinkamos svetainės savininkas ir (arba) trečiosios šalies įmonės, slapukai gali būti deponuojami jūsų kompiuteryje, planšetiniame kompiuteryje ar mobiliajame telefone. Pirmosios navigacijos metu bus rodomas aiškus langelis, kai bus naudojami slapukai.
Todėl naršydami toliau vartotojas bus laikomas informuotu ir priims minėtų „slapukų“ naudojimą. Suteiktas sutikimas galios 13 mėnesių.

Daugiau informacijos ieškokite mūsų slapukų politikoje.

Vartotojo teisės

Vartotojas yra informuotas apie galimybę naudotis savo teise susipažinti, ištaisyti, atšaukti ir protestuoti. Kiekvienas asmuo taip pat turi teisę apriboti savo asmens elgesį, teisę į duomenų valdytojui perduotų asmens duomenų perdavimą ir teisę į jų duomenų perkeliamumą.

Vartotojas turi galimybę pateikti pretenziją AEPD (Ispanijos duomenų apsaugos agentūrai) arba atitinkamos autonominės bendruomenės kompetentingai institucijai, kai jis, gavęs jam adresuotą laišką, nepasiekė tinkamo sprendimo dėl savo teisių įgyvendinimo.

Išskyrus atvejus, kai Naudotojas prieštarauja, siunčiant el. Laišką naudodamas kontaktinę formą, jūsų duomenys gali būti naudojami, jei reikia, siųsti NEARBY LIFE SL komercinę informaciją.

Pateikti duomenys bus saugomi tol, kol bus palaikomi komerciniai santykiai arba per metus, kurių reikia teisiniams įsipareigojimams įvykdyti.

Vartotojas yra atsakingas, kad informacija, pateikta šioje svetainėje, būtų teisinga, atsakydama į visų perduotų duomenų tikslumą ir nuolat atnaujintų ją, kad atspindėtų tikrąją situaciją ir būtų atsakinga už neteisingą ar netikslią informaciją. ir žalos, nepatogumų ir problemų, kurios gali sukelti NEARBY LIFE SL ar trečiąsias šalis.

Ši informacija bus saugoma ir tvarkoma tinkamai konfidencialiai, taikant būtinas kompiuterines saugumo priemones, kad būtų užkirstas kelias prieigai ar netinkamam duomenų naudojimui, tvarkymui, gedimui ar praradimui.

Tačiau Vartotojas turi nepamiršti, kad kompiuterių sistemų saugumas niekada nėra absoliutus. Kai asmens duomenys teikiami internetu, ši informacija gali būti renkama be jūsų sutikimo ir tvarkyti neleistinas trečiąsias šalis.

NEARBY LIFE SL atsisako, bet kokio pobūdžio atsakomybė dėl šių veiksmų pasekmių vartotojui, jei jis savanoriškai paskelbs informaciją.

Šias teises galite pasiekti ir naudotis rašytiniu ir pasirašytu prašymu, kuris gali būti išsiųstas adresu PSAJE CITY OF PORCUNA 7 Bl.7 7 5 TORREMOLINOS MALAGA SPAIN, pridedant ID arba lygiavertio dokumento kopiją.

Prašymas taip pat gali būti išsiųstas per kontaktinę formą.

Šios teisės bus rūpinamos per 1 mėnesį, o tai gali būti pratęsta iki 2 mėnesių, jei to reikia dėl paraiškos sudėtingumo ar gautų prašymų skaičiaus. Visa tai nepažeidžia pareigos išsaugoti tam tikrus duomenis teisiniais terminais ir kol jie nustato galimus įsipareigojimus, atsirandančius dėl galimo gydymo, arba, prireikus, iš sutartinių santykių.

Be to, kas išdėstyta pirmiau, ir dėl duomenų apsaugos taisyklių naudotojai, kurie to prašo, turi galimybę organizuoti savo duomenų paskirties vietą po jų mirties.