Chat Rush

Privatnost

Na ovim stranicama ne čuvamo nikakve osobne podatke.

Sav tekst u nastavku je pravni tekst koji, ukratko, kaže da u ChatRush.Com ne čuvamo nikakve osobne podatke.


Izvorna verzija ove stranice je na španjolskom.

Zatim vam možemo pokazati automatski prevedenu verziju izvorne španjolske verzije ove stranice. Možete vidjeti izvornu stranicu here. U slučaju spora, verzija je na snazi španjolska verzija ove stranice.


www.chatrush.com radi zaštite pojedinačnih prava, posebno u odnosu na automatizirano liječenje i sa željom da budu transparentni s Korisnikom, uspostavila je politiku koja uključuje skup navedenih tretmana, svrhe koje provodi potonje, legitimnost kao i instrumenti na raspolaganju Korisniku kako bi mogao ostvariti svoja prava.

Navigacija na ovoj web stranici podrazumijeva potpuno prihvaćanje sljedećih odredbi i uvjeta korištenja. Korištenje kolačića bit će prihvaćeno. Ako se ne slažete, pošaljite e-poštu pomoću obrasca za kontakt.

Ažurirana verzija ovog pravila o privatnosti jedini je primjenjiv za vrijeme trajanja korištenja web-lokacije dok ne postoji druga verzija koja je zamjenjuje.

Za daljnje informacije o zaštiti osobnih podataka, pozivamo vas da posjetite internetsku stranicu AEPD-a (Španjolska agencija za zaštitu podataka) https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php

Prikupljanje podataka

Vaše podatke prikuplja NOSITELJ.

Osobni podaci odnose se na sve informacije koje se odnose na fizičku osobu koja je identificirana ili koja se može identificirati (pogođena osoba). Podrazumijeva se da ga je moguće identificirati kao osobu koja se može identificirati, izravno ili neizravno, posebno s obzirom na ime, identifikacijski broj (ID, NIF, NIE, putovnica) ili jedan ili više specifičnih elemenata, specifičnih za njihov fizički, fiziološki identitet , genetski, psihički, ekonomski, kulturni ili društveni.

Podaci koji će se obično prikupljati su: ime i prezime, adresa, e-mail, broj telefona, datum rođenja, podaci koji se odnose na način plaćanja. Moguće je prikupiti drugu vrstu podataka i obavijestiti korisnika.

U koju svrhu se tretiraju vaši osobni podaci?

Svrha obrade osobnih podataka koji se mogu prikupiti je da ih koristi uglavnom NOSITELJ kako bi upravljali svojim odnosom s vama, ponudili proizvode i usluge u skladu s vašim interesima, poboljšali korisničko iskustvo i, gdje je to prikladno, za liječenje Vaših zahtjeva, zahtjeva ili naloga. Profil tvrtke razvit će se na temelju informacija koje pružite. Na temelju tog profila neće se donositi automatizirane odluke.

Pruženi podaci će se čuvati sve dok se održava komercijalni odnos, pod uvjetom da zainteresirana strana ne zahtijeva njezino brisanje ili tijekom godina potrebnih za ispunjavanje zakonskih obveza.

Oni će biti registrirani u dosjeu klijenta i njihovo liječenje će biti registrirano u zapisniku o tretmanima koje TITULAR mora poduzeti (prije 25. svibnja 2018. mogao bi biti uključen u datoteku pripremljenu s osobnim podacima registriranim u AEPD-u (Španjolska agencija za Zaštitu podataka) ili nadležno tijelo odgovarajuće autonomne zajednice).

Koji je legitimitet za obradu vaših podataka?

Pravna osnova za postupanje s vašim osobnim podacima je:

- Ispravno izvršenje ili ispunjenje ugovora

- legitimni interes nositelja

Kojim će primateljima biti priopćeni podaci?

Osobni podaci Korisnika mogu na kraju biti priopćeni trećim osobama vezanim uz VLASNIKA ugovorom radi obavljanja zadataka potrebnih za upravljanje Vašim korisničkim računom i bez davanja autorizacije.

Isto tako, kada je potrebno uputiti obavijesti nadležnim tijelima u slučaju da je Korisnik poduzeo radnje protivne Zakonu ili prekršio sadržaj pravne obavijesti.

Podaci Korisnika mogu se priopćiti drugim tvrtkama u grupi, ako ih ima, za interne administrativne svrhe koje mogu uključivati obradu takvih podataka.

Osobni podaci Korisnika mogu se prenijeti u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, ali moraju biti obaviješteni o tome kada će se taj prijenos dogoditi, kao io uvjetima istog i primatelja.

Kada su neki podaci potrebni za pristup određenim funkcionalnostima internetske stranice, VLASNIK će to naznačiti u trenutku prikupljanja podataka od Korisnika.

keksi

Prilikom pregledavanja ove stranice, kolačići vlasnika dotične web-lokacije i / ili tvrtki treće strane mogu biti pohranjeni na vašem računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Prilikom prve navigacije pojavit će se oglasni znak o korištenju kolačića.
Stoga, prilikom nastavka pretraživanja, smatrat će se da je Korisnik informiran i da je prihvatio korištenje navedenih "kolačića". Odobrena suglasnost vrijedi trinaest mjeseci.

Više informacija potražite u našim pravilima za kolačiće.

Prava korisnika

Korisnik je obaviješten o mogućnosti ostvarivanja svojih prava na pristup, ispravak, otkaz i opoziv. Svaka osoba također ima pravo na ograničenje postupanja u odnosu na svoju osobu, na pravo na otklanjanje prijenosa osobnih podataka koji se prenose na kontrolora podataka i na pravo na prenosivost njihovih podataka.

Korisnik ima mogućnost podnijeti zahtjev AEPD-u (španjolskoj agenciji za zaštitu podataka) ili nadležnom tijelu odgovarajuće autonomne zajednice kada nije dobio zadovoljavajuće rješenje u ostvarivanju svojih prava putem pisma upućenog njemu.

Osim ako korisnik ne prigovori, slanjem e-pošte koristeći kontaktni obrazac, vaši podaci mogu se koristiti, gdje je to prikladno, za slanje komercijalnih informacija NEARBY LIFE SL.

Pruženi podaci će se čuvati sve dok se održava komercijalni odnos ili tijekom godina potrebnih za ispunjavanje zakonskih obveza.

Korisnik je odgovoran za to da su informacije dostavljene putem ove web-stranice istinite, reagirajući na točnost svih prenesenih podataka i ažurirajući ih kako bi odražavao stvarnu situaciju, te su odgovorni za lažne ili netočne informacije i štete, neugodnosti i probleme koji mogu prouzročiti NEARBY LIFE SL ili treće strane.

Ove informacije će biti pohranjene i upravljane uz povjerljivu povjerljivost, uz primjenu potrebnih mjera računalne sigurnosti kako bi se spriječio pristup ili nepravilno korištenje vaših podataka, njihovo rukovanje, pogoršanje ili gubitak.

Međutim, Korisnik mora imati na umu da sigurnost računalnih sustava nikada nije apsolutna. Kada se osobni podaci dostavljaju putem interneta, te se informacije mogu prikupljati bez vašeg pristanka i obrađivati od neovlaštenih trećih osoba.

U BLIZINI ŽIVOTA SL odbija, bilo koja vrsta odgovornosti za posljedice tih djela može imati za Korisnika, ako je dobrovoljno objavio informacije.

Ta prava možete ostvariti i ostvariti pisanim i potpisanim zahtjevom koji se može poslati na adresu PSAJE GRAD PORCUNA 7 Bl.7 7 5 TORREMOLINOS MALAGA ŠPANIJA, uz priloženu fotokopiju osobne iskaznice ili ekvivalentnog dokumenta.

Zahtjev se također može poslati putem obrasca za kontakt.

O tim pravima će se pobrinuti, u roku od 1 mjeseca, što se može produžiti na 2 mjeseca, ako to zahtijeva složenost zahtjeva ili broj zaprimljenih zahtjeva. Sve to ne dovodeći u pitanje obvezu čuvanja određenih podataka u pravnom smislu i dok ne propisuju moguće obveze koje proizlaze iz mogućeg liječenja ili, ovisno o slučaju, iz ugovornog odnosa.

Osim navedenog, te u odnosu na propise o zaštiti podataka, korisnici koji to zatraže imaju mogućnost organizirati odredište svojih podataka nakon smrti.