ChatRush

Privatliv

På denne side opbevarer vi ikke personlige data.

Alle nedenstående tekster er en lovtekst, der kort sagt siger, at i ChatRush.Com vi ikke opbevarer personlige data.


Den oprindelige version af denne side er på spansk.

Dernæst kan vi vise dig en automatisk oversat version af den oprindelige spanske version af denne side. Du kan se den oprindelige side here. I tilfælde af tvist er den faktiske version den spanske version af denne side.


www.chatrush.com for at beskytte individuelle rettigheder, især i forbindelse med automatiserede behandlinger og med et ønske om at være gennemsigtigt hos brugeren, har etableret en politik, der omfatter sættet af de nævnte behandlinger, de formål, som sidstnævnte forfølger, legitimiteten af dem og også de instrumenter, der er tilgængelige for brugeren, så han kan udøve sine rettigheder.

Navigation på denne hjemmeside indebærer fuld accept af følgende bestemmelser og brugsbetingelser. Brug af cookies accepteres. Hvis du ikke er enig, send en email via kontaktformularen.

Den opdaterede version af denne privatlivspolitik er den eneste, der gælder for varigheden af brugen af hjemmesiden, indtil der er en anden version, der erstatter den.

For yderligere oplysninger om beskyttelse af personoplysninger, inviterer vi dig til at konsultere AEPDs websted (Det Spanske Agentur for Databeskyttelse) https://www.agpd.es/portalwebAGPD/index-ides-idphp.php

Dataindsamling

Dine data indsamles af indehaveren.

En personoplysninger refererer til alle de oplysninger, der henvises til en identificeret eller identificerbar fysisk person (berørt person). Det betegnes som identificerbar en person, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til et navn, et identifikationsnummer (ID, NIF, NIE, pas) eller et eller flere specifikke elementer, der er specifikke for deres fysiske, fysiologiske identitet , genetisk, psykisk, økonomisk, kulturel eller social.

De data, der generelt vil blive indsamlet, er: Navn og efternavn, adresse, email, telefonnummer, fødselsdato, data relateret til betalingsmiddel. En anden type data kan indsamles og brugeren informeres.

Til hvilket formål behandles dine personoplysninger?

Formålet med behandlingen af personoplysninger, der kan indsamles, er at bruge dem hovedsageligt af indehaveren til at administrere dit forhold til dig, at tilbyde produkter og tjenester efter dine interesser, forbedre din brugeroplevelse og, hvor det er relevant, til behandlingen af dine ønsker, anmodninger eller ordrer. En forretnings profil udvikles ud fra de oplysninger, du giver. Der bliver ikke foretaget automatiserede beslutninger baseret på denne profil.

De angivne data vil blive opbevaret så længe det kommercielle forhold opretholdes, forudsat at den interesserede part ikke anmoder om sletning eller i de år, der er nødvendige for at overholde de juridiske forpligtelser.

De vil blive registreret i klientfilen, og deres behandling vil blive registreret i registreringen af behandlinger, som TITULAR skal tage (inden den 25. maj 2018 kunne den også indgå i filen udarbejdet med de personoplysninger, der er registreret i AEPD (spansk agentur for Databeskyttelse) eller kompetent organ i det respektive autonome fællesskab).

Hvad er legitimiteten til behandlingen af dine data?

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige oplysninger er:

- Den korrekte gennemførelse eller opfyldelse af kontrakten

- HOLDERS legitime interesse

Til hvilke modtagere vil dataene blive meddelt?

Brugerens personoplysninger kan efterhånden blive meddelt til tredjeparter relateret til ejeren efter aftale for at udføre de opgaver, der er nødvendige for at administrere din konto som kunde og uden at skulle give din tilladelse.

Også når der skal meddeles myndighederne, hvis brugeren har truffet foranstaltninger i strid med loven eller overtrådt indholdet af den juridiske meddelelse.

Brugerens data kan formidles til andre virksomheder i gruppen, hvis det er tilfældet, til interne administrative formål, der kan indebære behandling af sådanne data.

Brugerens personoplysninger kan overføres til et tredjeland eller til en international organisation, men det skal underrettes, når overførslen finder sted, og betingelserne for den samme og modtageren.

Når nogle data er nødvendige for at få adgang til specifikke funktioner på hjemmesiden, vil ejeren angive en sådan obligatorisk på tidspunktet for indsamling af data fra brugeren.

småkager

Når du browser på dette websted, kan cookies fra ejeren af det pågældende websted og / eller tredjepartsvirksomheder blive deponeret på din computer, tablet eller mobiltelefon. Under den første navigation vises et forklarende banner om brugen af cookies.
Derfor, når browseren fortsætter, vil brugeren blive betragtet som informeret og vil have accepteret brugen af de nævnte "cookies". Tilladelsen er gyldig i en periode på 13 måneder.

For mere information, se vores cookies politik.

Brugerens rettigheder

Brugeren er informeret om muligheden for at udøve deres ret til adgang, berigtigelse, annullering og opposition. Hver person har også ret til at begrænse behandlingen af deres person, en ret til at fjerne overførslen af personoplysninger, der overføres til den registeransvarlige og retten til at overføre deres data.

Brugeren har mulighed for at indgive et krav til AEPD (Spansk databeskyttelsesagentur) eller kompetent organ i det respektive selvstyrende samfund, når han ikke har opnået en tilfredsstillende løsning i udøvelsen af sine rettigheder ved hjælp af et brev henvendt til den.

Medmindre brugeren objekter, ved at sende en email ved hjælp af kontaktformularen, kan dine data eventuelt bruges til at sende kommercielle oplysninger om NEARBY LIFE SL.

De angivne data vil blive opbevaret så længe det kommercielle forhold opretholdes eller i de år, der er nødvendige for at overholde de juridiske forpligtelser.

Brugeren er ansvarlig for, at oplysningerne via denne hjemmeside er sande, at reagere på nøjagtigheden af alle data, der meddeles og holde den opdateret for at afspejle en reel situation, være ansvarlig for falske eller unøjagtige oplysninger, der er givet og de skader, ulemper og problemer, der kan forårsage NEARBY LIFE SL eller tredjepart.

Disse oplysninger opbevares og håndteres med behørig fortrolighed og anvender de nødvendige computer sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre adgang eller ukorrekt brug af dine data, håndtering, forringelse eller tab.

Men brugeren skal huske på, at computersystemets sikkerhed aldrig er absolut. Når personlige data leveres via internettet, kan disse oplysninger indsamles uden dit samtykke og behandles af uautoriserede tredjeparter.

NEARBY LIFE SL afviser, at enhver form for ansvar for konsekvenserne af disse handlinger kan have for brugeren, hvis han frivilligt offentliggjorde oplysningerne.

Du kan få adgang til og udøve disse rettigheder ved skriftlig og underskrevet anmodning, der kan sendes til adressen PSAJE CITY OF PORCUNA 7 Bl.7 7 5 TORREMOLINOS MALAGA SPANIEN, vedlægge en fotokopi af ID eller tilsvarende dokument.

Anmodningen kan også sendes via kontaktformularen.

Disse rettigheder vil blive taget hånd om inden for en måned, der kan forlænges til 2 måneder, hvis ansøgningens kompleksitet eller antallet af modtagne anmodninger kræver det. Alt dette med forbehold af pligten til at bevare visse data i juridiske termer, og indtil de foreskriver mulige passiver, der er afledt af en mulig behandling eller, alt efter omstændighederne, af et kontraktforhold.

Ud over ovenstående og i forbindelse med databeskyttelsesbestemmelserne har brugere, der anmoder om det, mulighed for at organisere destinationen for deres data efter deres død.